مرغداری ها مشمول هزینههای مختلفی میباشند و بخش عمده هزینهها در یک واحد مرغداری را خوراک تشكیل میدهد كه حدود 70 تا 50 % کل هزینههای تولید را شامل میشود، در حال حاضر سیستمهای خوراکدهی طیور موجب اتلاف بخش قابل توجهی از خوراک میشوند و میزان مصرف خوراک، نمودارهای رشد پرندگان و سایر عوامل محیطی مؤثر را در زمان واقعی محاسبه نمیکنند، در این روشها طیور براساس نیاز واقعی خود غذا نمیخورند این موضوع موجب افزایش تنش و درگیری در میان آنها میشود که از جمله عوارض آن میتوان به افزایش میزان تلفات و کاهش بهرهوری و سوددهی اقتصادی اشاره کرد.
این ربات که در سال 2013 کشف شد یک فناوری نوین در مسیر تحقق اجرای مرغداریهای هوشمند محسوب میشود که پرورشدهندگان را قادر به تنظیم اتوماتیک و دقیق مقدار و نرخ استفاده از خوراک در زمان واقعی میسازد.
ربات متابولیک دارای الگوریتمهای نرم افزاری مختلفی براساس سن و نژاد پرندگان بوده و هدف اصلی سازندگان این ربات بهبود فرآیند تولید همگام با افزایش سطح رفاه و آسایش حیوانات است؛ از آنجا که بیش از 35 درصد از منابع پروتئین جهان از طریق تولیدات طیور تأمین می شود این رباتها در آینده این صنعت، نقش مهمی خواهند داشت.
حدود 65 درصد از گندم و ذرت جهانی در بخش تغذیه دام و طیور به مصرف میرسد، این فنآوری موجب صرفه جویی بیش از 6 درصد در غلات مصرفی میشود.
با استفاده از این رباتها نیاز به وجود تکنسین در سالنهای پرورش از بین رفته و خطای انسانی بطور قابل توجهی کاهش مییابد. این سیستم میتواند بطور خودکار مصرف خوراک را در سالنهای پرورش طیور براساس ژنتیک، سن، نژاد و نیاز واقعی جوجه تنظیم نماید.
کنترل صحیح متابولیسم، سلامت و رفتار اجتماعی پرندگان افزایش 20-10 درصدی سوددهی اقتصادی را بدنبال خواهد داشت.
– کاهش وقوع اختلالات ماهیچهای در طیور (که در اثر روشهای خوراکدهی کنونی ایجاد میشود)
– کنترل مستقیم خطوط تولید
– کاهش استرس پرندگان
– کاهش هزینه و اتلاف خوراک
– ارزیابی سطح احتیاجات با توجه به ژنتیک و سن برای بهبود ضریب تبدیل
– مصرف غذای سالمتر برای جمعیتهای انسانی و همچنین ایجاد آسایش بیشتر برای طیور
از روش های زیر میتوانید با ما در ارتباط باشید:
آدرس : اصفهان، خیابان جی، ابتدای خیابان تالار – سپاهان دانه پارسیان
تلفن : 32306830-031 | 40 خط
سامانه ندای مشاور : 35080-031
آدرس پست الکترونیک : info [at] sepahandaneh [dot] com