Skip to main content

ویدئوهای آموزشی سپاهان‌دانه

ویدئوهای آموزشی و ترویجی که توسط شرکت سپاهان‌دانه تهیه شده، برای مشاهده و بهره‌مندی هرچه بیشتر شما مخاطبان عزیز، در این صفحه قرار گرفته است. محتوای بسیار مفید این کلیپ‌ها، به شما در مدیریت و افزایش بهره‌وری در پرورش، کمک شایانی خواهد کرد.

استرس گرمایی گاو شیری

مطالعات سال  ۲۰۱۹ نشان داده است که  تنش گرمایی باعث یک و نیم میلیارد دلار ضرر در صنعت تولید شیر آمریکا شد. در واقع، بهتر است بدانیم رطوبت 60 تا 70 درصدی با گرمای 23 تا 25 درجه، باعثِ ایجاد تنش گرمایی در گاوهای شیری می گردد. در این بخش، مجموعه ای کامل از مدیریت استرس گرمایی در گاو شیری را برای شما آماده کرده ایم.

با فن و مه پاش؛ از شَرِّ استرس گرمایی خلاص شوید

فن، آبپاش و مه پاش سه عنصر بسیار مهم درمدیریت پرورش دام به ویژه گاو شیری است. با مدیریت و تنظیم صحیح این موارد، می‌توانید به کاهش تنش گرمایی کمک کنید.

تابستانی خُنک برای گاوهای شیری؛ تامین آب و خوراک کافی را فراموش نکنید

آب باید همواره در دسترس گاو باشد.این مایع ارزشمند، یکی از عناصر مهم در تنظیم دمای بدن دام است. در این ویدئو، با نحوه صحیح مدیریت آب و تأثیر آن بر کاهش استرس گرمایی، آشنا خواهید شد.

تغذیه صحیح، راه خلاصی از تنش گرمایی

یک گاو شیری به طور متوسط بین 40 تا 50 کیلوگرم خوراک به صورت As-fed در طول شبانه روز مصرف می کند. حال، مطمئناً هضم چنین حجمی از خوراک، باعث تولید گرما در بدن گاو می‌شود. بنابراین تنها، مدیریت صحیح تغذیه است که دام را از تنش گرمایی دور می‌کند.

با ویتامین به جنگ تنش گرمایی بروید

ویتامین ها، مواد معدنی و افزودنی های خوراکی می‌توانند اثر مثبتی در افزایش سلامت دستگاه گوارش، توان سیستم ایمنی و در مجموع سلامت دام داشته باشند. این کلیپ، نحوه استفاده از ویتامین های مناسب در فصل تابستان را آموزش می دهد.

تکنیک های مقابله با تنش گرمایی در گوساله ها

همانطور که گاو شیری در فصل تابستان با تنش گرمایی درگیر است، گوساله ها و تلیسه ها نیز با افزایش دمای هوا، از استرس گرمایی رنج می برند. در این ویدئو تکنیک های بسیار مفیدی برای رفع تنش گرمایی در گوساله ها عنوان شده است.

ویدئوهای ترویجی

محتوای ترویجی ارایه شده توسط شرکت سپاهان دانه، موضوعات جامع و کاملی را در امر پرورش طیور ارائه می دهد. مشاهده این مجموعه، نکات بسیار مفید و جذابی را در اختیار پرورش دهندگان قرار می دهد.

با کیفیت پایین سویا چه باید کرد؟

سویا مهم ترین نهاده پروتئینی است که در کشور ما به عنوان تنها منبع پروتئین و اسیدهای آمینه ضروری مورد استفاده قرار می گیرد. توجه به کیفیت سویا و دقت در تنظیم جیره بر اساس آنالیز پروفایل اسیدآمینه سویای مصرفی در جیره، نه تنها از مشکلات تغذیه ای و بیماری های ناشی از سویای بی کیفیت جلوگیری می کند، بلکه به بهبود مصرف خوراک و عملکرد نهایی در پرورش کمک خواهد کرد.

یکنواختی در گله = برگشت سرمایه

همه فعالیت هایی که در مرغداری انجام می شود، به سود اقتصادی وابسته است و به غیر از مقاصد تحقیقاتی، هر هزینه ای در صنعت مرغداری، باید با برگشت سرمایه و ارزش افزوده همراه باشد. بهتر است بدانید، برگشت سرمایه در گله های یکنواخت، بهتر اتفاق می افتد. در این کلیپ، به بررسی اهمیت یکنواختی گله می پردازیم.

تجهیزات پرورش

اندازه ذرات مواد اولیه در دستیابی به حداکثر یکنواختی در زمان مخلوط سازی دان برای خوراک های آردی و پلت، اهمیت زیادی دارد. با توجه به این مسئله، در این ویدئو به بررسی و پیشنهاد راهکارهای مؤثر در بهبود یکنواختی خوراک از طریق مدیریت آسیاب و میکسرهای رایج در مزارع مرغداری می پردازیم.

مدیریت انبارش

به منظور دستیابی به حداکثر رشد و همچنین عملکرد مناسب، باید مواد مغذی مورد نیاز بدن پرنده تأمین گردد. استاندارد نبودن برخی شرایط انبارداری مانند رطوبت، حرارت و نور باعث کاهش ارزش تغذیه ای خوراک می گردد که این امر، در نهایت موجب اُفت شدید عملکرد پرنده خواهد شد. برای بهبود ماندگاری خوراک و مواد مغذی آن، ضمن تهیه خوراک مرغوب باید آن را در شرایط انبارداری مناسب نگهداری کرد.

مدیریت آب آشامیدنی

آب، یک ماده حیاتی است که بسته به سن 60 تا 85 درصد بدن طیور را تشکیل می‌دهد. بنابراین آب باید با کیفیت مناسب و به میزان کافی برای پرنده فراهم شود. آب در متابولیسم بدن پرندگان و نیز در دو فرآیند مهم هضم و تنفس نقش اساسی دارد.

برنامه نوری

برنامه نوری و تنظیم آن تأثیـر زیـادی بر آسـایش، عملکـرد و بهـره‌وری جوجه‌های گوشتی دارد. بسـیاری از فرآینـدهای فیزیولوژیـکی و رفتاری پرنـدگـان از ریتـم های طبیعی روزانه تبعیت می کنند. بنابراین، تنظیم یک برنامه نوری مناسب اهمیت زیادی در الگوهای رفتاری و رشد و نمو پرندگان دارد.

دما و رطوبت

پرندگان همانند همه موجودات خونگرم، قادرند دمای بدن خود را در یک محدوده مشخص حفظ کنند. ناحیه آسایش حرارتی برای طیور 18 تا 24 درجه سانتی گراد است؛ اما از آنجا که فاقد غدد عرق هستند؛ اثرات سوء تنش های ناشی از گرما یا سرما در آنها بسیار زیانبار خواهد بود.

خوراک در پرورش طیور

خوراک یکی از متغیرهای اصلی تأثیرگذار در تولید، سوددهی و رفاه مرغ گوشتی است و بخش مهمی از هزینه های یک دوره پرورشی را شامل می شود؛ به نحوی که تقریباً 60 تا 70 درصد از هزینه های یک دوره پرورشی را در بر می گیرد.

تهویه در سالن های پرورش طیور

تهویه در سالن های پرورشی، موضوع بسیار مهمی است که ذهن کارشناسان، مرغداران و دست اندرکاران پرورش طیور را به خود مشغول کرده است و این موضوع تأثیر زیادی در دستیابی به عملکرد مناسب در پرورش طیور دارد.

آماده سازی سالن مرغداری برای جوجه ریزی

جوجه یک روزه بسیار حساس است و به شرایط پرورشی ویژه‌ای احتیاج دارد؛ بنابراین باید سالن را به گونه ای آماده کنیم که کاملاً تمیز و ضد عفونی باشد. ما؛ در این ویدئو نکات بسیار خوبی را در رابطه با آماده سازی سالن برای شما تهیه کرده ایم، با ما همراه باشید.

مدیریت پرورش دام

آشنایی با روش‌های نوین و صحیح مدیریت پرورش دام، از جمله موارد مهمی است که هر پرورش‌دهنده باید نسبت به آن حساس باشد. در ویدئوهای آموزشی سپاهان‌دانه نیز به بحث مدیریت پرورش توجه شده است.

درصد چربی را جدی بگیرید: شیری که ارزشمند می شود

با افزایش درصد چربی با حجم ثابت شیر، تولید چربی افزایش می‌یابد که باعث افزایش قیمت پرداختی برای شیر می شود. با وجود پارامترهای تعیین قیمت شیر در کارخانه های لبنی، به حداکثر رساندن درصد چربی یکی از راه های افزایش درآمد شیر است. در این کلیپ، به بررسی برخی عوامل موثر بر تولید چربی شیر می پردازیم.

چگونه حجم دریافت آغوز بر آینده گوساله اثر می گذارد؟

در آزمایشی که بر روی گله گاوهای براون سوییس در ایالت ویسکانسین انجام شد، اهمیت و تأثیر حجم دریافت آغوز بر آینده گوساله مشخص گردید. در این ویدئو ابتدا به کلیات این آزمایش و سپس به نتایج آن می پردازیم.

چه زمانی گاو را تلقیح کنیم؟

سالهاست که دوره زمانی 50 الی 60 روزه دوره انتظار اختیاری، به عنوان طول زمانی ایده آل بین زایمان و اولین تلقیح در نظر گرفته شده است؛ اما اخیراً، مطالعه ای به این مساله پرداخته است که افزایش این دوره تا 90 روز پس از زایش (یا پیش از تلقیح) می تواند عملکرد تولید مثلی را تحت تأثیر دهد و نتایج آن می تواند شما را شگفت زده کند.

مدیریت پرورش تلیسه های جایگزین

دوران تلیسگی به زمانی که گاو بینِ “از شیرگیری تا نخستین زایش” قرار دارد، گفته می‌شود. به طور متوسط 25 تا 35 درصد از گله گاوهای شیری در سال با تلیسه ها جایگزین می شوند، بنابراین به منظور حفظ پتانسیل ژنتیکی گله و همچنین اندازه آن، کیفیت تلیسه های جایگزین باید مورد توجه قرار گیرد.

چرا مدیریت و کنترل مگس در مزارع پرورش گاو شیری اهمیت دارد؟

کنترل و مدیریت مگس، چالشی پردردسر برای گله های گاو شیری است؛ به ویژه زمانی که هوا گرم‌تر می شود، رطوبت بالا می رود و مواد آلی زیادی در دسترس باشد. مگس ها نه تنها یک آفت هستند بلکه منجر به افت راندمان تولید نیز می‌گردند. در این پادکست، راهکار مدیریت مگس در مزارع پرورشی ارائه شده است.
اطلاعات تماس

از روش های زیر میتوانید با ما در ارتباط باشید:

  • آدرس: اصفهان، خیابان جی، ابتدای خیابان تالار، ساختمان سپاهان‌دانه

  • سامانه ندای مشاور: 35080-031

  • آدرس پست الکترونیک: info@sepahandaneh.com


تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه تولیدی دانش بنیان  سپاهان دانه پارسیان می باشد.