Skip to main content

آزمایشگاه های تخصصی پژوهشی

مجموعه آزمایشگاه های تخصصی پژوهشی گروه تولیدی دانش بنیان سپاهان دانه از زیر ساخت های منحصر به فرد و کارآمد این گروه به شمار می رود که دارای گواهینامه استاندارد ISO 17025 از مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران و عضو آزمایشگاه های آکرودیته می باشد.

آزمایشگاه های تخصصی پژوهشی

مجموعه آزمایشگاه های تخصصی پژوهشی گروه بین المللی سپاهان دانه از زیر ساخت های منحصر به فرد و کارآمد این گروه به شمار می رود که دارای گواهینامه استاندارد ISO 17025 از سازمان تایید صلاحیت ملی ایران و عضو آزمایشگاه های آکرودیته می باشد.

آزمایشگاه های گروه تولیدی دانش بنیان سپاهان دانه علاوه بر ایفای نقش پشتیبان واحد کنترل کیفی، به شکل مستقل نیز فعالیت داشته و از سه بخش شیمیایی، میکروبیولوژی و آنالیز دستگاهی تشکیل شده است :

آزمایشگاه شیمیایی


در بخش شیمیایی کلیه آنالیزهای خوراک دام و طیور مانند تعیین مقدار پروتئین خام، تعیین سطح عناصر معدنی مانند فسفر، پتاسیم، کلسیم، تعیین مقدار pH و همچنین آنالیز کامل شیمیایی آب انجام می‌شود. دستگاه‌های مورد استفاده در این بخش عبارتند از:

دستگاه‌ها:
هضم کلدال
KJELDAHL DIGESTION

دستگاه هضم کلدال ترکیبات آلی حاوی نیتروژن مانند پروتئین‌ها و اسید‌های آمینه را به آمونیاک تبدیل می‌کند. هدف از هضم‌‌، شکستن پیوند بین پلی‌پپتید‌ها و تبدیل آنها به مولکول آب، دی‌اکسید‌کربن و آمونیوم‌ سولفات می‌باشد.

آب دیونایز
DEIONIZED WATER

آب دیونایز به آبی گفته‌ می‌‌شود که عاری از هرگونه یون باشد. آب معمولی دارای یون‌های مثبت و منفی مزاحم می‌باشد که برای آزمایش‌های مختلف بایستی از آب دیونایز استفاده نمود.

هات پلیت
HOTPLATE

برای یکنواخت نمودن و حرارت دادن نمونه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تقطیر کلدال
KJELDAHL DISTILLATION UNITS

واحد تقطیر کلدال جهت اندازه‌گیری نیتروژن به کار می‌رود و در نهایت پروتئین موجود در ترکیبات خوراک دام و طیور محاسبه می‌شود.

ترازوی آزمایشگاهی
ANALYTICAL BALANCE

جهت توزین نمونه‌ها و استانداردهای رفرنس و معمول استفاده می‌گردد.

ترازوی رطوبت سنج
MOISTURE DETERMINATION BALANCES

ترازوی رطوبت سنج همزمان با استفاده از لامپ IR و ترازو، رطوبت نمونه‌ها را به سرعت مشخص می‌نماید.

آون (فور)
LABORATORY OVEN

درصد ماده خشک محصولات با این دستگاه به دست می‌آید. دستگاه قابلیت تنظیم دماهای مختلف را دارا می‌باشد.‌

pH متر
PH METER

pH به معنی قدرت +H در محلول می‌باشد و یکی از شاخصه‌های اسیدی یا بازی بودن آب و یا سایر محلول‌های شیمیایی است.

کوره آزمایشگاهی
LABORATORY FURNACES

کوره آزمایشگاهی جهت سوزاندن مواد و تعیین باقی‌مانده خاکستر، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

حمام آب آزمایشگاهی
LABORATORY WATER BATHS

برای یکنواخت نمودن محیط واکنش‌ها به کار می‌‌رود.

اندازه ذره
LABORATORY WATER BATHS

از الک‌هایی با اندازه مش ‌های متفاوت تشکیل شده است که جهت اندازه‌گیری دانه‌بندی انواع خوراک به‌کار می‌رود.

هدایت سنج
CONDUCTIVITY METER

هدایت الکتریکی محلول‌ها از جمله آب را اندازه‌گیری می‌نماید. در واقع هدایت الکتریکی از یون‌های مثبت و منفی درون محلول به‌وجود می‌آید.

آزمایشگاه میکروبیولوژی


در این آزمایشگاه انواع آنالیزهای میکروبی مورد نیاز بر روی فرآورده‌های خام دامی و خوراک دام و طیور انجام می‌شود. برخی از این آزمون‌ها عبارتند از: تست‌های شمارش کلی میکروارگانیسم‌ها، شمارش کپک و مخمر، سالمونلا و اشریشیاکلی که بر روی مواد اولیه ورودی، محصولات و آب مصرفی صورت می‌گیرد.

روش‌های آزمون بر اساس آخرین مندرجات تدوین شده در استانداردهای ملی ایران می‌باشد، که بر اساس نوع فرآورده‌ها و استاندارد آنها بصورت کامل صورت می‌گیرد. تمامی تجهيزات موجود داراي شناسنامه و كد بوده و به‌طور منظم تحت كاليبراسيون و كنترل عملكرد قرار مي‌گيرند. در بخش میکروبیولوژی کلیه آزمایش‌ها با استفاده از محیط‌های کشت اختصاصی با برند Merck انجام می‌گیرد.

دستگاه‌های مورد استفاده در این بخش عبارتند از:

دستگاه‌ها:
ورتکس لوله آزمایش
VORTEX MIXER

ورتکس دستگاه کوچکی است که جهت هم‌زدن و یکنواخت نمودن محلول‌هایی که داخل لوله‌های آزمایش ریخته می‌شود، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اتوکلاو
AUTOCLAVE

اتوکلاو در آزمایشگاه میکروبیولوژی جهت استریل نمودن محیط‌های کشت، قبل از انجام کشت و همچنین در پایان کار با اتوکلاو مجزای دیگری، جهت استریل نمودن محیط‌های کشت کار شده به کار می‌رود.

انکوباتور
INCUBATOR

دستگاهی است که جهت قرار دادن پلیت‌های نمونه‌ای که برای رشد میکروب‌ها کشت داده شده، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

میکروسکوپ نوری
OPTICAL MICROSCOPE

میکروسکوپ نوری نوعی میکروسکوپ می‌باشد که با نور مرئی و سیستم لنزهای مختلف، جهت بزرگ‌نمایی نمونه‌های کوچک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هود لامینار
LAMINAR FLOWS

هود لامینار یا همان هود میکروبیولوژی محیطی استریل جهت انجام کشت میکروبیولوژی فراهم نموده و از آلوده شدن نمونه‌ها قبل از کشت و در حین کشت، با استفاده از فیلتر‌های هوا جلوگیری می‌نماید.

آزمایشگاه آنالیز دستگاهی


دستگاه‌های مورد استفاده در این بخش عبارتند از:

دستگاه‌ها:
HPLC

یکی از خصوصیات منحصر به فرد بخش دستگاهی آزمایشگاه شرکت دانش بنیان سپاهان دانه استفاده از دستگاه HPLC است. HPLC یکی از دستگاه‌های آزمایشگاه می‌باشد که کاربردهای بسیار گسترده و متنوعی در صنعت خوراک دام و طیور دارد. از جمله اندازه‌گیری سطح ویتامین‌های محلول در آب، ویتامین‌های محلول در چربی، اسیدهای آمینه و سموم قارچی مانند آفلاتوکسین‌ها را می توان با این دستگاه انجام داد. تجهیز آزمایشگاه شرکت سپاهان دانه به دستگاه HPLC کمک مؤثری به نهادینه سازی نظام مدیریت یکپارچه کنترل کیفی این آزمایشگاه نموده است.

اتوآنالایزر
AUTOANALYSER

یکی دیگر از دستگاه‌های مورد استفاده در این آزمایشگاه دستگاه اتوآنالایزر (AutoAnalyser) است. این دستگاه قابلیت اندازه‌گیری 120 پارامتر خون را به‌طور همزمان داراست. به این ترتیب می‌توان اثرات خوراک دام و طیور بر روی بدن حیوانات را به‌طور دقیق مورد بررسی قرار داد.

جذب اتمی
ATOMIC ABSORPTION

یکی دیگر از تجهیزات پیشرفته آزمایشگاه، دستگاه جذب اتمی (Atomic Absorption) است که دارای سیستم MHS و نیز سیستم لامپ‌های دقیق هالو کاتد (HCL) و ای دی ال (EDL) است. اسپکتروسکوپی جذب اتمی (AAS) یک روش آنالیز برای اندازه‌گیری عناصر فلزی می‌باشد که در اندازه‌گیری میزان خلوص تمام مواد معدنی مصرفی در مکمل‌ها و سنجش عناصر سنگین مانند سرب، کادمیوم، آرسنیک و جیوه با دقت یک در یک میلیارد واحد کاربرد دارد.

فلیم فتومتر
FLAME PHOTOMETER

فلیم فتومتر دستگاهی است که برای اندازه‌گیری غلظت مواد معدنی به کار می‌رود. با استفاده از این دستگاه، می‌توان عناصری مانند سدیم، پتاسیم و لیتیم را اندازه‌گیری نمود.

اسپکتروفتومتر
UV-VIS (SPECTROSCOPY)

اسپکتروفتومتر UV-Vis یکی از دستگاه‌هایی است که در آزمایشگاه کاربرد زیادی دارد. با استفاده از این دستگاه می‌توان سطوح کمی عناصری مانند فسفر، اوره آز و برخی از فلزات واسطه را اندازه‌گیری نمود. به‌طور کلی اسپکتروفتومتر قادر به اندازه‌گیری نمونه‌هایی که به صورت محلول آماده شده‌اند، می‌باشد. اما جهت مطالعه بر روی مواد جامد یا گازی شکل نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سوکسله چربی
SOXHLET EXTRACTOR

سوکسله چربی برای اندازه‌گیری چربی موجود در خوراک به‌صورت درصد وزنی کاربرد دارد.

سانتریفیوژ آزمایشگاهی
LABORATORY CENTRIFUGE

سانتریفیوژ در واقع در آزمایشگاه جهت جداسازی خون به‌کار می‌رود. همچنین در آزمایشگاه شیمیایی نیز برای جداسازی محلول‌هایی که دارای ذرات معلق می‌باشند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • اتوآنالیزور

    دستگاه اتوآنالایزر، یک وسیله الکترو شیمیایی است که شیمی خون را اندازه می گیرد، اتوآنالایزر، ترکیب های شیمیایی خون را اندازه گرفته و روی نمودار، نمایش می‌دهد. این کار به وسیله مخلوط کردن، واکنش معرف و اندازه گیری رنگ سنجی در حضور جریان مداوم انجام می شود. اساس سنجش‌های این دستگاه اسپکتروفتومتری است بدین ترتیب که پس از جداسازی سرم خون، معرف مورد نظر (برای سنجش هر ترکیبی که باید سنجش شود بطور مثال قند خون) به سرم اضافه می‌شود و ترکیب نهایی به رنگ خاص درمی آید با توجه به قانون بییر مبنی جذب انتخابی نور توسط مواد مختلف، نوری با رنگ مکمل رنگ ترکیب نهایی را از آن عبور داده و میزان جذب نور را اندازه گیری می‌کند سپس آن را با میزان جذب نور استاندارد مقایسه و به نسبت آن مقدار ترکیب مورد نظر را با عدد اعلام می کند.

    عملکرد دستگاه به این صورت است که با تعیین کردن آزمایش مورد نظر برای کامپیوتر دستگاه، دستگاه محل قرار گیری نمونه را در یک لوله خاص مشخص می کند سپس توسط پمپ متناسب کننده، نمونه با معرف های مخصوص آزمایش خاص مخلوط می شود. لازم به ذکر است که مایعات به طور مداوم درون حمام داخل دستگاه در دمای ۳۷ درجه گرم می شوند. سپس در قسمت رنگ سنج دستگاه تغییرات چگالی نوری که در اثر عبور نور از محلول حاصل شده، توسط یک آشکار ساز نوری به سیگنال الکتریکی تبدیل و پردازش می شود تا شیمی مورد نظر را ثبت کند.
    طرز کار دستگاه: هر روز قبل از اینکه دستگاه شروع به کار کند باید دو عدد دیسکت حاوی اطلاعات و برنامه متنوع را به دستگاه بدهیم تا بتوانیم دستگاه را راه اندازی کنیم. این عملکرد به ما این توانایی را می دهد که هر بار اطلاعات جدیدتر و متنوع تری را از دستگاه بخواهیم یا به عبارتی می توان گفت دستگاه قابل پروگرام شدن توسط اپراتور است.

    در اتوآنالایزر از یک طرف نمونه و از طرف دیگر معرف های آزمایش وارد دستگاه شده و در محل واکنش (آنالیز) با یکدیگر ترکیب می شوند. دتکتورها و سنسورها نتایج فعل و انفعالات شیمیائی یا فیزیکی را ثبت کرده و به پردازشگر یا مغز الکترونیک دستگاه می فرستند. داده های خام توسط تعاریف و فرمول های قبلی دستگاه یا کاربر که در حافظه سیستم ثبت شده، پردازش شده و نتیجه نهائی توسط یک سیستم خروجی که شامل مانیتور یا صفحه LCD است، به کاربر نشان داده می شود. تقریباً همه اتوآنالایزرها یک چاپگر دارند که ممکن است جزء دستگاه باشد یا به صورت جانبی به آن وصل شود.

  • کروماتوگرافی

    کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (High-Performance Liquid Chromatoraphy) روشی مناسب برای جداسازی، اندازه گیری و تعیین نوع مواد است. روش HPLC به دلیل حساسیت بالا، سازگاری سریع برای انجام اندازه‌گیری های کمی صحیح و قابلیت جداسازی مواد گونه‌های غیرفرار یا ناپایدار در مقابل گرما کاربردهای زیادی در علوم مختلف دارد. در این روش یک فاز ساکن و یک فاز متحرک وجود دارد که مخلوط مواد شیمیایی با سرعت‌های مختلف به وسیله جریانی از یک فاز متحرک، از فاز ساکن عبور داده می‌شوند. جداسازی‌ها بر اساس اختلاف در سرعت مهاجرت اجزاء مختلف نمونه استوارند.

    برخی کاربردهای HPLC عبارت است از : جدا‌سازی و اندازه‌گیری کمی:

    • ویتامین‌های محلول در چربی (A ،D ،E و K)
    • ویتامین‌های محلول در آب (ویتامین‌های مجموعه B مانند B1 ،B2 ،B3 ،B6 ،Folic acid ،Pantothenic acid ،B12 ،Vitamin C)
    • باقی‌مانده آفت‌کشها مانند 2,4-D و مونوکروتوفوس
    • پروتئین‌ها
    • آنتی‌اکسیدانها مانند: TBHQ ،BHA و BHT
    • شکرها: گلوکز، فروکتوز، مالتوز و ساکاریدهای دیگر
    • کلسترول و استرول
    • رنگ و رنگ‌های مصنوعی
    • مایکوتوکسینها مانند آفلاتوکسین‌های B1 ،B2 ،G1 ،G2 ،M1 ،M2 و اکراتوکسین
    • آمینو‌اسیدها
    • باقی‌مانده آنتی‌بیوتیکها
    • استروئیدها و فلاونوئیدها
    • آسپارتام و سایر شیرین‌کننده های مصنوعی
    • مواد مؤثر در مزارع تولیدی مانند آلین در سیر و کاتاچین در عصاره چای
  • طیف سنجی جذب اتمی

    جذب اتمی هنگامی رخ می دهد که یک اتم در حالت پایه مقداری انرژی به شکل نور در یک طول موج خاص را دریافت کند و به حالت برانگیخته برود.

    مقدار انرژی جذب شده در این طول موج با افزایش تعداد اتمهای انتخاب شده در مسیر نور افزایش می یابد.

    از رابطه بین مقدار نور جذب شده توسط آنالیت موجود در استاندارد با غلظت مشخص و میزان نور جذب شده توسط نمونه مجهول می توان غلظت نمونه را تعیین نمود.

    انجام طیف سنجی جذب اتمی نیاز به یک منبع نور اولیه، یک منبع اتم، یک مونوکروماتور برای جداسازی یک طول موج خاصی از نور برای اندازه گیری، یک دتکتور با دقت بالا برای اندازه گیری نور، قسمت الکترونیک برای پروسس سیگنال دستگاه و نمایش داده ها یا سیستم گزارش دهی برای نمایش داده ها دارد.

    طیف سنجی جذب اتمی یک روش فوق العاده با کاربرد چند منظوره است که توانایی آنالیز حدود 75 عنصر فلزی و شبه فلزی را دارا است.

    دستگاه طیف سنج جذب اتمی آزمایشگاه تخصصی پژوهشی سپاهان دانه قابلیت اندازه گیری غلظت عناصر کمیاب سمی نمونه های مختلف مانند آرسنیک، جیوه، سرب و کادمیم و سایر عناصر معمول نظیر کلسیم، سدیم، منیزیم، مس، آهن، روی، کروم، کبالت، سدیم و منگنز را دارا می باشد.

  • آنالیزهای عمده قابل انجام

    امروزه وضعیت تولید در گاوداری‌های کشور ایران، با توجه روزافزون به مسائل تغذیه‌ای، ژنتیکی و مدیریتی در حال افزایش است. به‌طوری که در برخی از دامداری‌های صنعتی استان اصفهان و سایر استان‌های دیگر رکورد سالیانه شیر از مرز 38 لیتر فراتر رفته و حتی رکورد گاوهای شیرده در برخی از فصول سال از مرز 40 لیتر نیز فزونی یافته است.

    تولید شیر و تداوم آن در بحث تغذیه معطوف به فرمولاسیون دقیق کلیه اقلام جیره و مدیریت صحیح تغذیه آن، پیشرفت‌های ژنتیکی و مسائل مدیریتی می‌باشد. جهت فرمولاسیون دقیق جیره نیاز به وجود اطلاعات دقیق مواد خوراکی و نیازمندی گروه‌های مختلف دامی می‌باشد. علاوه بر این با توجه به اینکه در اکثر گاوداری‌ها مواد خوراکی و کنسانتره‌ای ( از جمله کنجاله سویا، تخم پنبه، پودر ماهی، گلوتن ذرت و … ) به صورت دوره‌ای خریداری شده لذا کیفیت و غلظت مواد مغذی اینگونه محصولات بسیار متغیر بوده و می‌تواند در نهایت کیفیت کنسانتره تولیدی حاصل از این محصولات و در نهایت کیفیت خوراک کاملا مخلوط شده (TMR) را تحت‌تاثیر قرار دهد. در این بین گاوهای پرشیر ( اصلی‌ترین گروه تولید شیر در گله ) و گاوهای دوره انتقال بیشترین تأثیرات منفی را از تغییرات روزانه تغذیه‌ای می‌پذیرند. چون کنسانتره به طور معمول حداقل از 10 قلم مواد مختلف تشکیل شده و اندازه‌گیری تک‌تک اقلام کنسانتره‌ای بسیار پر‌هزینه و وقت‌گیر می‌باشد، لذا اندازه‌گیری پارامترهای کیفی و کمی از خوراکی که در آخور ریخته می‌شود، علاوه بر اینکه می‌تواند یک ابزار مدیریتی جهت بالانس بهتر جیره‌ها، و توجه به کیفیت بهتر خوراک باشد هزینه کمتری به دامدار تحمیل می‌کند.

    در بخش دیگر سیلاژ ذرت با‌توجه به سطح مصرف (به صورت تر as fed) تا 60 درصد خوراک کاملا مخلوط شده را تشکیل می‌دهد. لذا متغیر بودن کیفیت سیلاژ (به علت خریداری از مناطق مختلف و نحوه ذخیره‌سازی آن) به‌طور معنی‌داری می‌تواند کیفیت TMR را تحت‌ تأثیر خود قرار دهد.

    بر اساس این دو اصل شرکت سپاهان دانه پارسیان با همکاری آزمایشگاه تخصصی این شرکت در نظر دارد که خوراک کاملا مخلوط شده، سیلاژ ذرت و منابع پروتئینی را به عنوان اصلی‌ترین پارامترهای تعیین کیفیت خوراک کاملا مخلوط شده را به صورت کاملا تخصصی مورد آنالیز آزمایشگاهی انجام دهد.

    آنالیز TMR شامل: ماده خشک، اندازه قطعات، آنالیز تقریبی (پروتئین خام، NDF ،ADF، چربی خام، خاکستر و کربوهیدرات‌های غیر‌فیبری، پروتئین عبوری و تجزیه‌پذیر)، اختلاف آنیون و کاتیون (DCAD)، کلسیم (Ca)، فسفر (P)، منیزیم(Mg)، سدیم (Na)، پتاسیم (K)، کلر (Cl)، گوگرد و …

    آنالیز سیلاژ ذرت شامل: پروفایل اسیدهای چرب، اسید‌لاکتیک، pH، اتانول، ماده خشک، اندازه قطعات، آنالیز تقریبی (پروتئین خام، NDF، ADF، چربی خام، خاکستر و کربوهیدرات‌های غیر‌فیبری) و مایکوتوکسین‌ها ( آفلاتوکسین، زیرالنون و …)

    آنالیز منابع پروتئینی (مانند پودرماهی، گلوتن ذرت، کنجاله و دانه سویا) شامل: پروتئین عبوری (RUP)، پروتئین قابل تجزیه در شکمبه (RDP)، پروتئین غیرقابل هضم و جذب (ADICP)، ماده خشک و آنالیز تقریبی (پروتئین خام، NDF، ADF، چربی خام، خاکستر و کربوهیدرات‌های غیرفیبری).

    آنالیز شیر خام شامل ازت اوره‌ی شیر (MUN)، آنالیز میکروبی شیر (انواع باکتری‌های موجود در شیر).

    آنالیز تست متابولیکی گله شامل: گلوکز، بتاهیدروکسی بوتیرات، اسیدهای چرب غیر استریفیه، کلسترول، تری گلیسرید، کل پروتئین پلاسما، آلبومین، گلوبولین، آنزیم‌های کبدی (AST and ALT)، ازت اوره‌ای خون، کلسیم، فسفر، منیزیوم، سدیم و پتاسیم.

     

    *موارد مشخص شده بایستی زمان و هزینه قبل از دریافت نمونه با مدیر فنی آزمایشگاه هماهنگ شود.

     

    ردیف کد آزمایش توضیحات ردیف کد آزمایش توضیحات
    ۱ CP پروتئین خام ۴۳ Mn منگنز
    ۲ EE چربی خام ۴۴ Se سلنیوم
    ۳ NDF فیبر نا محلول در شوینده خنثی ۴۵ Glu گلوکز پلاسما (سرم)
    ۴ ADF فیبر نا محلول در شوینده اسیدی ۴۶ NEFA اسید چرب آزاد پلاسما (سرم)
    ۵ CF فیبر خام ۴۷ BHBA بتاهیدروکسی بوتیرات پلاسما
    ۶ Ash خاکستر ۴۸ TP کل پروتئین پلاسما (سرم)
    ۷ DMa ماده خشک (معمول) ۴۹ BUN نیتروژن اوره ای پلاسما (سرم)
    ۸ DMt ماده خشک (تقطیر تولوئن) ۵۰ TG تری گلسیرید پلاسما (سرم)
    ۹ NDICP پروتئین متصل به دیواره سلولی ۵۱ AST آسپارتات ترانسفراز پلاسما
    ۱۰ ADICP پروتئین غیر قابل هضم و جذب ۵۲ ALT آلانین ترانسفراز پلاسما
    ۱۱ SoLP پروتئین محلول ۵۳ ALB آلبومین پلاسما (سرم)
    ۱۲ NPN نیتروژن غیر پروتئینی ۵۴ CHL (Serum) کلسترول پلاسما (سرم)
    ۱۳ RDP پروتئین قابل تجزیه در شکمبه ۵۵ Createnin کراتینین پلاسما (سرم)
    ۱۴ RUP پروتئین عبوری ۵۶ Ca (Serum) کلسیم پلاسما (سرم)
    ۱۵ TVN کل نیتروژن فرار ۵۷ Mg (Serum) منیزیوم پلاسما (سرم)
    ۱۶ BC ظرفیت بافری ۵۸ BP فسفر پلاسما (سرم)
    ۱۷ pH پی اچ ۵۹ VFA اسیدهای چرب فرار سیلاژ ذرت
    ۱۸ NaCl میزان نمک ۶۰ AFT آفلاتوکسین
    ۱۹ Ca کلسیم ۶۱ Zearalenone زیرالنون
    ۲۰ p فسفر ۶۲ ne DON داکسی انئول
    ۲۱ Mg منیزیوم ۶۳ T2Toxin تی 2 – توکسین
    ۲۲ K پتاسیم ۶۴ DCAD تعیین کاتیون – آنیون
    ۲۳ CL کلر ۶۵ TDS کل مواد جامد نامحلول
    ۲۴ Na سدیم ۶۶ TSS کل مواد جامد محلول
    ۲۵ S گوگرد ۶۷ PWa فسفر قابل حل در آب و اسید
    ۲۶ Zn روی ۶۸ T count تعیین توتال کانت
    ۲۷ Fe آهن ۶۹ Yeast & Fungi کپک و مخمر
    ۲۸ Cu مس ۷۰ E Coli تعیین اشریشیا کلی
    ۲۹ Co کبالت ۷۱ Salmonella شمارش سالمونلا
    ۳۰ I ید ۷۲ a Bacillus شمارش باسیلوس
    ۳۱ FSV ویتامین محلول در چربی ۷۳ Cl کلرید
    ۳۲ WSV ویتامین محلول در آب ۷۴ SO42- سولفات
    ۳۳ Px پراکسید در خوراک دام ۷۵ Pb سرب (فرآورده های یخی ، مایع و آب)
    ۳۴ Px No. عدد پراکسید (میلی اکی والان در کیلوگرم) (در چربی استخراجی) ۷۶ As آرسنیک (فرآورده های یخی، مایع و آب)
    ۳۵ Px پراکسید به روش سوکسله ۷۷ Cd کادمیوم، ( فرآورده های یخی، مایع و آب)
    ۳۶ Ec سختی آب برحسب (CaCO3) ۷۸ Hg جیوه، ( فرآورده های یخی، مایع و آب)
    ۳۷ Moist /Mc رطوبت (روش دین استارک) ۷۹ Pb سرب، (به روش جذب اتمی – کوره گرافیکی)
    ۳۸ ADash خاکستر غیر محلول در اسید ۸۰ Hg جیوه
    ۳۹ TVN نیتروژن آزاد ۸۱ Urea اوره
    ۴۰ Urease Test وجود فاکتور اوره آز ۸۲ Moist /Mc رطوبت (روش اتو)
    ۴۱ As آرسنیک، (جذب اتمی) ۸۳ Ash خاکستر کل
    ۴۲ Cd کادمیوم، (جذب اتمی)      
اطلاعات تماس

از روش های زیر میتوانید با ما در ارتباط باشید:

  • آدرس: اصفهان، خیابان جی، ابتدای خیابان تالار، ساختمان سپاهان‌دانه

  • سامانه ندای مشاور: 35080-031

  • آدرس پست الکترونیک: info@sepahandaneh.com


تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه تولیدی دانش بنیان  سپاهان دانه پارسیان می باشد.