فرآیند تولید مکمل های گلدن ساپ
فرمولاسیون
فرمولاسیون مکمل ها مطابق با احتیاجات دام (بسته به نوع و وضعیت فیزیولوژیک دام، شرایط آب و هوایی منطقه پرورشی، میزان تولید و سیستم های پرورشی) توسط متخصصین تغذیه دام و در قالب تیم تحقیق و توسعه بر اساس اطلاعات روز دنیا انجام می گیرد.
انتخاب مواد اولیه
در ساخت مکمل ها از باکیفیت ترین مواد اولیه با بالاترین زیست فراهمی وکم ترین ناخالصی ها (خصوصاً عناصر سنگین) استفاده می گردد. استفاده از برند های معتبر در تهیه مواد اولیه و انتخاب کریرهای مناسب (از نظر اندازه ذرات و ناخالصی ها) از مهم ترین الزامات در تولید مکمل های دامی می باشد.
کنترل کیفی
گروه بینالمللی سپاهان دانه پارسیان با بهره مندی از آزمایشگاه های تخصصی و پیشرفته امکان کنترل کیفی مواد اولیه و محصولات را پیش از عرضه به بازار فراهم می سازد. این مجموعه آزمایشگاهی با دارا بودن نیروهای متخصص و دستگاه های پیشرفته و همچنین تکیه بر استانداردهای سيستم مديريت كيفيت و ISO/IEC 17025 قادر است کلیه مواد اولیه را پیش از استفاده در محصولات مورد تجزیه شیمیایی قرار دهد تا در صورت مطابقت با الزامات سازمان های غذا و دارو، استاندارد و دامپزشکی در محصولات مورد استفاده قرار گیرند. سنجش مقادیر و غلظت ویتامین ها با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا ( HPLC) انجام می شود که اساس آن جداسازی با استفاده از سرعت متفاوت حرکت مولکول ها در محیط یکسان و با فشار ثابت است. به منظور تعیین غلظت فلزات سنگین موجود در مواد اولیه معدنی، کریر ها و مکمل ها از دستگاه جذب اتمی استفاده می شود. استفاده از این روش در اندازه گیری عناصر امروزه یک روش پذیرفته شده در سراسر دنیا می باشد که نتایج آن از دقت و صحت بالایی برخوردار است. این روش علاوه بر قابلیت اندازه گیری غلظت عناصر سنگین می تواند غلظت سایر عناصر معمول نظیر کلسیم، سدیم، منیزیم، مس، آهن، روی، کروم، کبالت، سدیم و منگنز و غیره را تعیین کند.
ذخیره مواد اولیه
به منظور جلوگیری از افت مواد مغذی موجود در مواد اولیه، ذخیرهسازی و نگهداری آنها پس از تأیید واحد کنترل کیفیت بر اساس آخرین الزامات عملیات صحیح تولید و در شرایط کاملاً کنترل شده صورت میگیرد.
فرآیند تولید
وزنکشی اقلام خوراکی توسط سیستم کاملاً اتوماتیک میکرودوزینگ صورت میگیرد. ترکیب مواد پس از میکس اولیه توسط میکرومیکسرهای مجهز و یکنواختی بهینه به حجم رسانیده میشود. در نهایت مکمل مورد نظر با توزین دقیق به صورت کاملاً استاندارد بسته بندی میشوند.
آزمون نهایی
مکملهای تولید شده بعد از آزمایشات کنترل کیفی نهایی و دارا بودن الزامات محصول مطابق طرح کیفیت مجوز عرضه به مصرف کننده را اخذ میکنند.